Saint-Gobain I’m In – Reinate Gijsberts

Even voorstellen

Wie: Reinate Gijsberts

Functie: Product Groep Manager Tegels

Welk bedrijf: Raab Karcher

Wanneer in dienst: 1 mei 2016

“Erg leuk om bij zo’n grote en bekende organisatie te werken als Raab Karcher. Er is veel kennis in huis en Raab Karcher is een begrip in de bouwwereld.

Zelf ben ik nieuw in de bouwwereld en ook in de tegels. Hiervoor heb ik gewerkt in de Retail en in de medische branche. Beide totaal iets anders dan tegels. Maar wel bij beide bedrijven in de functie van Product Manager.

Op dit moment ben ik de wereld van de tegels en de bouwwereld dus nog volop aan het ontdekken. Het is een erg interessante branche en een mooie materie! Er staan onder andere al diverse beurs- en leveranciersbezoeken op de planning, zodat ik mezelf de materie ook helemaal eigen kan maken.

In de functie als Product Groep Manager Tegels ga ik er, samen met collega’s, voor zorgen dat de productgroep Tegels optimaal ingevuld is en we de markt verder kunnen ontwikkelen. Hierbij kan je denken aan het ontwikkelen van de juiste assortimenten en concepten voor de juiste doelgroepen, marketingstrategie voor de productgroep bepalen, de (mode) trends in de markt volgen, promotie mogelijkheden, marktonderzoek, etc. Kortom een erg leuke, afwisselende en uitdagende functie!”

reinate - i am in