Saint-Gobain Freek van Mensel – Solution Architect

Saint-Gobain Distribution geeft talentvolle medewerkers de kans om zichzelf verder de ontwikkelen en dit talent te benutten in de organisatie. Freek van Mensel is in 2007 bij Galvano in dienst gekomen en werkt tegenwoordig op de IT afdeling die voor de hele organisatie IT werkzaamheden uitvoert.

“Binnen SGD krijg je regelmatig de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in talent programma’s en team projecten.

De voorbije 4 jaar heb ik deelgenomen aan 2 talent opleidingen. Hierbij heb ik mij verder kunnen ontplooien op het gebied van leiding geven en het managen van projecten.

SGD Nederland bestaat uit 6 werkmaatschappijen die gezamenlijk deelnemen aan deze talent programma’s, wat ervoor zorgt dat je steeds in contact komt met een nieuwe mix van boeiende mensen.

Het is met name leerrijk om met deze diversiteit van mensen samen te kunnen werken aan een gemeenschappelijk project. Waarbij je steeds persoonlijk wordt gecoacht.

Voor mij was het met name leerrijk om open te staan voor nieuwe/andere ideeën en ervoor te zorgen dat je het maximale uit iedereen kunt halen.

Werken binnen SG is simpelweg hard maar aangenaam, waarbij innovatie en verantwoordelijkheid centraal staat. Ik ben in 2007 gestart als software ontwikkelaar en ondertussen doorgegroeid tot Solution Architect voor e-business en integratie aspecten binnen onze organisatie. De diversiteit aan uitdagende opdrachten en de goede collegiale sfeer zorgt ervoor dat werken binnen SGD zeker de moeite is.

Groet

Freek”

Freek Van Mensel