Showroom adviseur

Een piepend keukenkastdeurtje, een losliggende badkamertegel, een barst in de spiegelkast. Nog niet eens gesproken over een potentiële klant die in onze showroom, die al een tijdlang vragend om zich heen kijkt. Krijg jij al kippenvel?

Een showroom die niet representatief is voor onze droomkeukens en -badkamers… dat kost klanten. Onze showroommedewerkers snappen dit als geen ander en zetten alles op alles om dit te voorkomen. Klantgericht benaderen en adviseren zij onze klanten, en zorgen ze dat de showroom altijd om door een ringetje te halen is. Zo bouwen we met elkaar aan onze toekomst.

Het beste aan de baan
 • Ruimte voor eigen inbreng.
 • Meebouwen aan droomkeukens of -badkamers.
 • Werken bij de Top Employer van Nederland & Wereldwijd.

Beeld bij de baan
Naast de bouwshops en distributiecentra, hebben 3 van onze 6 werkmaatschappijen showrooms. Hier wordt op een sfeervolle manier ons brede assortiment van keukens, tegels en sanitair getoond. De showrooms zijn de plek waar klanten de laatste trends vinden, voor elk budget. Dit is de plek waar zij de vele leverbare opstellingen en stijlen kunnen bekijken en vergelijken. Tegelijkertijd is het de werkplek van onze showroommedewerkers, hier voorzien zij onze klanten van professioneel advies, waarvoor ruim de tijd kan worden genomen. Over de klanten gesproken, afhankelijk van de werkmaatschappij kan dit de consument zijn maar vaker zijn dit installateurs en badkamerspecialisten. Als showroommedewerker is er bij onze organisatie veel ruimte voor eigen inbreng.

 • Je staat dicht bij de klant
  Jouw werkplek is daar waar de klant ook is. Je bent ons visitekaartje.
 • Je handelt als een ondernemer
  Jouw doelstellingen zijn ambitieus en jouw prioriteiten juist.
 • Je innoveert
  Nieuwe producten op de markt? Je bent de eerste die het weet.
 • Je bent wendbaar
  Dus ook dynamisch, energiek, snel en flexibel.
 • Je voelt jezelf thuis in een open en betrokken cultuur
  Dat betekent onder andere dat je de tijd neemt om te luisteren en te ondersteunen.
"De diversiteit aan klanten, smaken en wensen maakt elke dag afwisselend. Ook iedere collega is anders, zo heeft er altijd wel iemand een creatieve oplossing als je deze zelf even niet ziet. Door samen inspiratie op te doen op beurzen en bij fabrieken blijf je ook jezelf continu ontwikkelen. Het grootste compliment van ons werk is als klanten laten weten dat ze blij zijn met je advies en genieten van het eindresultaat, hier doen we het natuurlijk voor!"
Mette Blaauw – Showroom adviseur