Onze specialisatie betekent focus. Dit op onze mensen, klanten, leveranciers, de voorraden en assortimenten, de logistiek en het complete dienstenpakket. Met als gevolg: een verhoogd serviceniveau voor de klanten. Ons groeiende klantenbestand is op zijn beurt hier weer een gevolg van.

SFIC bestaat uit een nationaal netwerk van 9 filialen strategisch verspreid in België met hoofdzetel te Kermt (Hasselt). Naast onze filialen beschikt SFIC over Door-Tech (deurenatelier), Plaster-Tech (eigen gipsmachines), SFIC Insulation en onze Online Webshop. Er zijn meer dan 100 medewerkers actief in een omgeving die wordt gekenmerkt door de enorme teamspirit, onderlinge betrokkenheid en waardering voor elkaar. Er is een flinke dosis energie aanwezig en veel ruimte voor initiatief. Samenwerken is dé manier om te werken en om te groeien. 

Top Employer Nederland, Europa & wereldwijd.
Veel online diensten.
Specialisatie.

Werken bij SFIC

Bij SFIC zoeken we gedreven collega’s die mee willen groeien met ons bedrijf. Dit binnen een omgeving waar ruimte is voor initiatief en samenwerken centraal staat. Samen iedere dag onze klanten voorzien van de beste service en dit met een ruime productkennis en passie voor onze sector. Tot binnenkort?

Joline Coling - HR Manager SFIC