Saint-Gobain Galvano ontvangt HPR Award

Eerder dit jaar behaalde Galvano’s logistieke omgeving de ‘highly protected risk’-status, de hoogste veiligheidsstandaard van Saint-Gobain. Op vrijdag 5 juni vond de officiële overhandiging plaats. Eric Snijer, CEO van Saint-Gobain Distribution Benelux, reikte het certificaat uit aan algemeen directeur Mark van Hoof en logistiek manager Freek Mostert.

Veiligheid staat bij Saint-Gobain hoog in het vaandel. Het verkleinen van risico’s die van invloed kunnen zijn op de continuïteit van de bedrijfsvoering is daar een belangrijk onderdeel van. Met een actief preventie- en veiligheidsbeleid streeft Galvano naar het verkleinen en wegnemen van risico’s die bedrijfsprocessen kunnen verstoren. Denk daarbij aan materiële schade veroorzaakt door een brand, explosie, lekkage of natuurgeweld. Mocht er toch een situatie ontstaan die zorgt voor een verstoring van bedrijfsprocessen, dan biedt het door Galvano opgestelde bedrijfscontinuïteitsplan concrete handvatten om zo snel mogelijk weer operationeel te kunnen zijn.

Met de toekenning van de highly protected risk (HPR) status wordt bevestigd dat Galvano voldoet aan de hoogste standaarden van Saint-Gobain op het gebied van veiligheid en risico minimalisatie. Daarmee behoort Galvano tot een zeer selecte groep Saint-Gobain bedrijven die HPR-gekwalificeerd is. Een prestatie om trots op te zijn!

HPR