Nieuws

0

Saint-Gobain Nederland is Top Employer 2018!

Saint-Gobain Nederland is net als voorgaande jaren bekroond met het certificaat “Top Employer Nederland, Top Employer Europe en Top Employer 2018”. En daar zijn wij uiteraard heel erg trots op! Dit betekent dat Saint Gobain Nederland haar personeelsbeleid voortdurend optimaliseert, uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie.

1

Van Keulen en 4-U-2 breken records in nieuwe Thialf

Niet alleen in hartje Amsterdam zijn we met Van Keulen een bekend gezicht. Ook in Friesland kennen ze onze geel met blauwe vrachtwagens. Circa 9,5 meter boven de ijsbaan in het gerenoveerde Thialfstadion hangt een echte topprestatie; een systeemplafond van 16.380 m2. Kan jij je voorstellen wat voor een logistieke operatie dat geweest moet zijn, om de materialen richting Heerenveen te transporteren?

2

Klinkers en mortels voor kademuren levert Van Keulen per boot op de Amsterdamse grachten

Werken bij Van Keulen betekent meewerken aan bijzondere projecten. Onze mannen en vrouwen doen iedere dag hun uiterste best om onze bouwmaterialen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. En niet alleen via wegen; ook op andere manieren bereiken wij onze klanten. In hartje Amsterdam hebben wij 23.328 metselstenen vervoerd voor onze klant over het water!

3

Raab Karcher scoort winstpunten bij nieuw- en aanbouw van het Medisch Spectrum Twente

Met haar innovatieve online en logistieke diensten gaat Raab Karcher als een raket door heel Nederland! Zo ook in Enschede, waar de nieuw- en aanbouw van het Medisch Spectrum Twente plaats vond. Als team is Raab Karcher trots op de gerealiseerde winstpunten in dit mooie project.