Nieuws

0

Onboardingdag Saint-Gobain Distribution BNL 2019

Op woensdag 3 juli heeft de eerste onboardingdag plaatsgevonden van Saint-Gobain Distribution. We hebben circa 50 nieuwe collega’s van de verschillende business welkom mogen heten die tussen 1 oktober 2018 en 31 mei 2019 zijn gestart. De dag vond plaats in het prachtige kasteel in Montfoort. Onboarding betekent letterlijk ‘aan boord gaan’ en is het proces waarin nieuwe medewerkers de organisatie leren kennen. Het doel van dit programma is om nieuwe medewerkers onderdeel te maken van de organisatie.

1

Meet Invictus, het nieuwe talentenprogramma van Saint Gobain Distribution!

Op 11 april is de kick-off geweest van Invictus, het nieuwe talentenprogramma van Saint Gobain Distribution in samenwerking met Paluka! 20 talenten van de verschillende business units zijn hiervoor uitgenodigd om dit bijzondere programma te volgen. Waarom doen we dit? Omdat wij geloven in het potentieel van onze medewerkers en graag willen bouwen aan een mooie en duurzame toekomst; om aan persoonlijke groei te werken, andere onderdelen te leren kennen en een netwerk op te bouwen #inventyourselfreshapetheworld.

2

Saint-Gobain: Top Employer voor de vierde keer op rij!

Wij zijn trots jullie mede te delen dat ons bedrijf de Top Employers Nederland 2019, Top Employers Europe 2019 en Top Employers Global 2019 certificering behaald heeft van het Top Employers Institute! Voor de vierde keer op rij heeft Saint-Gobain bewezen we uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden.

3

EHS YES! 2018

Ramona Zito & Reinate Gijsberts winnen met hun Raab Fit Challenge de eerste editie van de EHS Challenge 2018. Deze challenge is bedacht om het bewustzijn bij alle de medewerkers te vergroten en om onze doelstellingen hierin te behalen. Met de Raab Fit Challenge gaan we de komende periode alle medewerkers uitdagen om zo gezond mogelijk te leven.

4

Saint-Gobain Nederland is Top Employer 2018!

Saint-Gobain Nederland is net als voorgaande jaren bekroond met het certificaat “Top Employer Nederland, Top Employer Europe en Top Employer 2018”. En daar zijn wij uiteraard heel erg trots op! Dit betekent dat Saint Gobain Nederland haar personeelsbeleid voortdurend optimaliseert, uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie.

5

Van Keulen en 4-U-2 breken records in nieuwe Thialf

Niet alleen in hartje Amsterdam zijn we met Van Keulen een bekend gezicht. Ook in Friesland kennen ze onze geel met blauwe vrachtwagens. Circa 9,5 meter boven de ijsbaan in het gerenoveerde Thialfstadion hangt een echte topprestatie; een systeemplafond van 16.380 m2. Kan jij je voorstellen wat voor een logistieke operatie dat geweest moet zijn, om de materialen richting Heerenveen te transporteren?

6

Klinkers en mortels voor kademuren levert Van Keulen per boot op de Amsterdamse grachten

Werken bij Van Keulen betekent meewerken aan bijzondere projecten. Onze mannen en vrouwen doen iedere dag hun uiterste best om onze bouwmaterialen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen. En niet alleen via wegen; ook op andere manieren bereiken wij onze klanten. In hartje Amsterdam hebben wij 23.328 metselstenen vervoerd voor onze klant over het water!