Nieuws

0

Top Employer 2021

Voor de 6e keer op rij heeft Saint-Gobain Building Distribution Benelux als onderdeel van het Saint-Gobain concern het certificaat ‘Top Employer Global’ toegekend gekregen. In de hele wereld zijn er 16 organisaties die dit certificaat hebben ontvangen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

1

Tegelgroep Nederland (TGN) opent nieuw Distributiecentrum

Sandor Hendriksen (Logistiek Manager TGN) en Bas van Doorn (HR Business Partner TGN) vertellen trots over de realisatie en opening van het nieuwe distributiecentrum van TGN in Bemmel. De voorraad die eerst verspreid lag over drie verschillende magazijnen ligt nu allemaal samen in één groot nieuw magazijn. TGN heeft hiermee weer een grote stap gezet in de verdere verbetering van de organisatie, om de klanten nog beter van dienst te zijn. Het pand is ongeveer 20.000 vierkante meter en biedt naast meer ruimte ook veel innovatieve machines en uitrusting om alle medewerkers een prettige, veilige en gezonde werkomgeving te bieden en de fysieke belasting verder te beperken.

2

Saint-Gobain uitgeroepen tot Top Employer 2020!

Saint-Gobain is wereldwijd, in Europa en in Nederland weer uitgeroepen tot ‘Top Employer’, voor het 5e jaar op rij. We zijn één van de 13 organisaties wereldwijd die deze certificering hebben ontvangen. Dit is bepaald door een onafhankelijke organisatie, het Top Employers Institute. Zij beoordeelt de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers en zet deze af tegen een internationale standaard. Om deze certificering te krijgen moet je als organisatie aan een hoge standaard voldoen.

3

Stoelmassages om even helemaal in balans te komen

Binnen Saint-Gobain vinden wij het erg belangrijk dat onze medewerkers zich gezond en fit voelen. Onze medewerkers zijn namelijk de draaiende motor achter onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal kan presteren en daarom zijn vitale medewerkers van groot belang. Vitaliteit op de werkvloer draagt verder ook nog bij aan de algehele tevredenheid, motivatie, fitheid, alertheid en een goede werksfeer.

4

Onboardingdag Saint-Gobain Distribution BNL 2020

Op 5 februari 2020 hebben we weer een fantastische onboardingdag gehad van Saint-Gobain Distribution. We hebben circa 50 nieuwe collega’s van de verschillende business welkom mogen heten die tussen 1 juni 2019 en 1 januari 2020 zijn gestart. De dag vond plaats in het prachtige kasteel van Montfoort. Onboarding betekent letterlijk ‘aan boord gaan’ en is het proces waarin nieuwe medewerkers de organisatie leren kennen. Het doel van dit programma is om nieuwe medewerkers onderdeel te maken van de organisatie.

5

Onboardingdag Saint-Gobain Distribution BNL 2019

Op woensdag 3 juli heeft de eerste onboardingdag plaatsgevonden van Saint-Gobain Distribution. We hebben circa 50 nieuwe collega’s van de verschillende business welkom mogen heten die tussen 1 oktober 2018 en 31 mei 2019 zijn gestart. De dag vond plaats in het prachtige kasteel in Montfoort. Onboarding betekent letterlijk ‘aan boord gaan’ en is het proces waarin nieuwe medewerkers de organisatie leren kennen. Het doel van dit programma is om nieuwe medewerkers onderdeel te maken van de organisatie.

6

Meet Invictus, het nieuwe talentenprogramma van Saint Gobain Distribution!

Op 11 april is de kick-off geweest van Invictus, het nieuwe talentenprogramma van Saint Gobain Distribution in samenwerking met Paluka! 20 talenten van de verschillende business units zijn hiervoor uitgenodigd om dit bijzondere programma te volgen. Waarom doen we dit? Omdat wij geloven in het potentieel van onze medewerkers en graag willen bouwen aan een mooie en duurzame toekomst; om aan persoonlijke groei te werken, andere onderdelen te leren kennen en een netwerk op te bouwen #inventyourselfreshapetheworld.

7

Saint-Gobain: Top Employer voor de vierde keer op rij!

Wij zijn trots jullie mede te delen dat ons bedrijf de Top Employers Nederland 2019, Top Employers Europe 2019 en Top Employers Global 2019 certificering behaald heeft van het Top Employers Institute! Voor de vierde keer op rij heeft Saint-Gobain bewezen we uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden.

8

EHS YES! 2018

Ramona Zito & Reinate Gijsberts winnen met hun Raab Fit Challenge de eerste editie van de EHS Challenge 2018. Deze challenge is bedacht om het bewustzijn bij alle de medewerkers te vergroten en om onze doelstellingen hierin te behalen. Met de Raab Fit Challenge gaan we de komende periode alle medewerkers uitdagen om zo gezond mogelijk te leven.