Saint-Gobain Over de opleidingsmogelijkheden

Binnen Saint-Gobain Distribution Benelux vinden wij het erg belangrijk dat onze mensen actuele kennis en vaardigheden hebben om hun baan goed uit te voeren. Scholing en ontwikkeling zijn hierbij belangrijke pijlers die leiden tot beter personeel. Hierdoor wordt de kwaliteit van de product- en dienstverlening groter en hebben we meer tevreden klanten. Ook niet onbelangrijk is dat medewerkers gemotiveerder zijn als zij de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen.Saint-Gobain Distribution Benelux investeert daarom sterk in het opleiden en scholen van haar medewerkers. Zo kunnen medewerkers individueel een opleiding volgen die hun ontwikkeling bevordert, maar worden er ook opleidingen gevolgd door medewerkers met een bepaalde functie (zoals CTB).

Als bedrijf vinden wij opleiding zo belangrijk, dat wij ook intern veel tijd en aandacht besteden aan kennisvergaring. Zo is er een intern e-learning portaal waarin cursussen worden ontwikkeld die specifiek op de organisatie gericht zijn. Hierbij kun je denken aan productgroepen, maar ook aan nieuwe oplossingen die zijn ontwikkeld om nog meer service aan de klanten te bieden. Verder worden er intern ook trainingen gegeven door “experts” binnen de organisatie aan andere medewerkers. Daarnaast krijgen onze medewerkers toegang tot Goodhabitz, een e-learning portaal waarin zij cursussen kunnen volgen met betrekking tot algemene persoonlijke (en professionele) ontwikkeling.

Tenslotte biedt de moederorganisatie Saint-Gobain intern een groot scala aan opleidingen die onze medewerkers kunnen volgen. Elk jaar volgen onze medewerkers zowel online als face-to-face opleidingen die Saint-Gobain ontwikkelt en beschikbaar stelt.