Saint-Gobain Carrièremogelijkheden

Meer over:

Werken bij Saint-Gobain Distribution Benelux betekent zeker niet stil staan. Als bedrijf zien wij toegevoegde waarde in het ontwikkelen van een carrière binnen Saint-Gobain Distribution. Door het zetten van verschillende stappen binnen het bedrijf is een medewerker gemotiveerder en kan hij of zij het meeste uit zichzelf halen. Daarbij krijgt een medewerker een bredere kijk op de organisatie. Dit leidt tot meer gezamenlijkheid en zorgt voor nog betere samenwerking. Het HR-beleid is dan ook gebaseerd op interne doorstroom c.q. promotie.

Het is belangrijk dat zowel de organisatie als de medewerker nadenkt en vorm geeft aan het zetten van carrièrestappen. Met behulp van carrièrepaden en interne promoties proberen we medewerkers stappen te laten zetten die passen bij hun ontwikkeling en interesse. Omdat we al een organisatie hebben met 6 verschillende business units en tal van vestigingen, zijn de mogelijkheden hierin enorm. Daarbij zijn er ook mogelijkheden binnen andere bedrijven van Saint-Gobain, zowel nationaal als internationaal.

Top_Employer_Netherlands_2017

Saint-Gobain past de hoogste normen toe op het gebied van arbeidsvoorwaarden.

Corporate values

Binnen Saint-Gobain Distribution Benelux werken meer dan 1.100 mensen met passie voor hun vak en het bedrijf. Hierbij staan de volgende kernwaarden van onze organisatie centraal:

  • Professioneel engagement: de bouwmaterialenwereld is voortdurend in beweging door nieuwe wetgeving, producten, processen, wensen en ontwikkelingen. Hierdoor vinden we het als Saint-Gobain Distribution erg belangrijk dat de kennis en vaardigheden van de medewerkers altijd zo goed mogelijk up-to-date worden gehouden en worden gebruikt. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij als organisatie de tools kunnen bieden om mensen op te leiden en bij te laten leren, maar ook dat mensen zelf actief kennis vergaren.
  • Respect voor de medemens: respect is het startpunt van iemands persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is daarom belangrijk om voor alle medewerkers open te staan door naar elkaar te luisteren, informatie te delen en met elkaar in gesprek te blijven.
  • Integriteit: eerlijkheid in handelen is de basis van een goede relatie met collega’s, klanten en partners. Omdat onze medewerkers het gezicht zijn naar de klant toe, is het belangrijk dat zij integer handelen.
  • Loyaliteit: loyaal zijn betekent voor Saint-Gobain Distribution oprecht en rechtvaardig zijn ten opzichte van collega’s, klanten en partners. Dit is erg belangrijk in het ontwikkelen van een gezonde en duurzame relatie.
  • Solidariteit: teamwork wordt binnen Saint-Gobain Distribition Benelux als belangrijk gezien en daarbij moet iedereen efficiënt zijn bijdrage leveren. Zo kan er samengewerkt worden aan gezamenlijke doelen en kunnen wij ons succes vergroten.